Vinteren kommer – hvad med snerydning?

Selvom det kommer bag på os hvert år, så får vi tit rigtig meget sne  i Danmark, og der kommer til at være rigtig glat, og det varer som regel i nogle måneder. Derfor er det altid dejligt at have styr på snerydning og saltning af veje og fortove, før vi når vinteren og alt der følger med dertil.

Når man står med sin egen virksomhed, er det selvfølgelig direktørens eller chefens ansvar at sørge for, at der er ryddet for sne og is – ligesom hvis det havde været hjemme på egen privat grund. Men hvorfor er det egentlig, at det er så vigtigt, at få ryddet og saltet?

Hvis der er en medarbejder eller en kunde, der falder på virksomhedens grund, på grund af at der ikke er blevet ryddet sne og saltet, er det direktøren, der står med ansvaret. Dette betyder, at skulle den tilskadekomne have brækket et ben, forstuvet et håndled eller have slået sig på anden vis, kan direktøren risikere at betale erstatning, i og med det er dennes ansvar at holde ryddet.

Det er måske en stor virksomhed, man står med, og det kan derfor hurtigt virke uoverskueligt selv at skulle rydde sne og salte for is. Derfor kan man i stedet vælge at hyre et firma til at foretage en perfekt snerydning med jævne mellemrum. På denne måde er man garanteret et professionelt arbejde, og man kan garantere sine ansatte og kunders sikkerhed.

Nogle siger også, at det sner mere i det mørke Jylland – hvem ved, om dette er sandt? Om ikke andet, er der i hvert fald flere huse med større grunde i Jylland, end der er i København. Dette betyder selvfølgelig, at der er rigtig mange kvadratmeter i Jylland, der skal ryddes for sne.

Ligesom med virksomheder står grundens ejer til ansvar for snerydning og saltning omkring dennes ejendom. Denne vil nemlig stå til ansvar, hvis der skulle være tilskadekomne på dennes grund, som følge af manglende snerydning. Man kan derfor få foretaget den bedste snerydning i Århus ved at få hjælp fra et professionelt firma. Man kan nemlig også hyre hjælp til sådanne ting som privatperson, ligesom man kan som virksomhed.

De færreste elsker at rydde sne og salte fortove. Så i stedet for at stå op klokken 4-5 stykker om morgen og foretage sig ting, man i realiteten gerne vil være fri for, kan man uden problemer få professionel hjælp udefra.

Snevagten A/S

Bjerringbrovej 46

2610 Rødovre