Sådan kan et rekrutteringsbureau hjælpe din virksomhed

Rekrutteringsbureau

Dine medarbejdere er drivkraften bag din virksomhed, og du som virksomhedsejer er derfor dybt afhængig af at have dygtige medarbejdere. I forbindelse med ansættelse og rekruttering af nye medarbejdere kan det dog være svært at gennemskue hvilke af de potentielle medarbejdere, som er den helt rette. Det er derfor typisk en tidskrævende og langvarig proces at udvælge den kommende medarbejder. Denne proces er dog mulig at undgå ved, at du i stedet hyrer et erfarent rekrutteringsbureau, som kan varetage ansvaret for at rekruttere nye medarbejdere til din virksomhed.

Sådan kan et rekrutteringsbureau finde din nye medarbejder

Der er adskillige step i rekrutteringsprocessen for, at det er muligt at finde frem til den helt rette medarbejder.

Afklaringssamtalen:

Det første step til at få startet rekrutteringsprocessen er en afklaringssamtale med dit tilknyttede rekrutteringsbureau, hvor dit firmas arbejdsområde, værdier samt krav til den kommende medarbejdes beskrives.

En klar og præcis jobkravsanalyse:

Efter afklaringssamtalen kan rekruttingsbureauet sammenfatte de krav, som den kommende medarbejder skal opfylde.

Effektiv annoncering af jobopslaget:

Jobopslaget vil blive udsendt til relevante netværk, så potentielle ansøgere får kendskab til den ubesatte stilling.

Den tidskrævende adfærdsanalyse:

Rekrutteringsbureauet er i stand til at finde frem til potentielle medarbejdere gennem forskellige databaser, hvor der findes jobsøgende. Blandt de jobsøgende samt de modtagende jobansøgninger er rekrutteringsbureauet i stand til frasortere de jobkandidater, som ikke er i overensstemmelse med jobbeskrivelsen. Herfra vil kun de bedst kvalificerede kandidater stå tilbage, som præsenteres for dig og eventuelt andre involverede i rekrutteringsprocessen.

De indledende samtaler:

Rekrutteringsbureauet kan herefter stå for de indledende jobsamtaler med de udvalgte kandidater, hvor en rekrutteringsspecialist vil vurdere samtalerne. Noter vil blive taget, som senere præsenteres for virksomhedens ansættelsesansvarlige.

Personlighedstest:

Flere og flere virksomheder benytter i dag personlighedstest for at afgøre, at medarbejderens adfærd passer til virksomheden, hvilket rekrutteringsbureauet også i høj grad benytter til at udvælge en kandidat med den rette personlig til jobbet og virksomheden.

De videre samtaler:

Personlighedstesten vil blive vurderet i samarbejde med kandidaten, så kandidaten også har mulighed for at afgøre, at personen er motiveret til at arbejde efter virksomhedens værdier.

Udvælgelse af de bedste kandidat:

Rekrutteringsbureauet er nu i stand til at udvælge de bedste kandidater, som præsenteres for virksomhedens ansættelsesansvarlig, hvorefter det endelige valg kan træffes.

Tilpas rekrutteringsprocessen efter dine vilkår

Det er forskelligt fra virksomhed til virksomhed i hvor høj grad, at de overlader ansvaret til et rekrutteringsfirma. Det er fuldstændig op til dig selv hvilke dele af rekrutteringsprocessen, som rekrutteringsbureauet skal varetage. Du vil således altid have det sidste ord, men du slipper for at spilde tiden på ansøgere, som ikke lever op til de kvalifikationer og kompetencer, som du eftersøger.

Jemac Kommunikation ApS
Virkensbjerget 64
5250 Odense SV
21 28 34 09

 

Comments are closed.