Hvordan finder jeg den rette tandlæge i København?

Der findes et hav af forskellige tandlæger rundt om i København, derfor kan det være svært at vide, hvilke der er de bedste. Her giver vi 5 råd til, hvordan du finder den bedste tandlæge.

1. Opsæt kriterier for din tandlæge

Alle skal have noget forskelligt ud af deres tandlægebesøg, og derfor er det vigtigt, at du vælger den rette tandlæge. Måske har du brug for en tandlæge, der har lange åbningstider, eller måske er det vigtigt, at dine børn kan besøge den samme tandlæge som dig. Det kan også være, at pris er en vigtig faktor for dig, mens det for andre er vigtigere, at tandlægen har god kundeservice. Derfor er det vigtigt, at du har gjort op med dig selv, hvad der er vigtigst for dig, når det kommer til din nye tandlæge.

Hvordan finder man den rette tandlæge i København?

2. Spørg din omgangskreds

Spørg dine venner og familie hvem de bruger som tandlæge i København. Nogle af dem har garanteret en god og dygtig tandlæge, som de vil anbefale. Hvis du får anbefalet en tandlæge, kan du også spørge yderligere ind til, hvordan et besøg hos den tandlæge forløber.

Du har også mulighed for at spørge ind til eksempelvis tid, lokation og åbningstider hos den pågældende tandlæge.        

3. Søg på internettet

Lav en googlesøgning på en tandlæge i dit område. Der vil med garanti dukke en masse hjemmesider op med tandlæger i dit område. Et eksempel på en søgning efter en tandlæge kunne være: Tandlæge ved Forum.

Nu kan du i ro og mag kigge på de forskellige tandlægers hjemmesider, hvor du kan få alt den information, du har brug for. Ofte kan der også være anmeldelser fra tandlægens patienter på hjemmeside, hvor du kan danne dig et indtryk af andre patienters oplevelser på klinikken, inden du beslutter dig.

4. Tandlægeskræk

Mange danskere lider af tandlægeskræk, og af den grund går de sjælendt til tandlægen, hvilket er en dårlig idé, da regelmæssige tandlægebesøg er en vigtig del af en god mundhygiejne. Mange tandlæger har indset, at dette er et problem for mange, og af den grund er de begyndt at oplære og efteruddanne sig selv og deres personale i, hvordan man bedst kan håndtere patienter med tandlægeskræk. Hvis du lider af tandlægeskræk, bør du finde en tandlægeklinik, der kan hjælpe dig med at håndtere dette.

5. Tag en uforpligtende samtale

Mange tandlæger tilbyder en uforpligtende samtale eller forundersøgelse. Tag endelig brug af disse, så du kan ‘afprøve’, hvordan det føles at være patient hos den tandlæge.


Tandklinikken Stine Elkjær
Åboulevard 7, 2th
1635 København V
Tlf: 35 35 75 68

Comments are closed.