Sådan foregår et øjenbrynsløft

Det at blive ældre er ikke altid lige sjovt – mange frygter det endda. Ændring i ens udseende, når man bliver ældre er heltnaturligt, men dette betyder ikke, at det ikke generer. Mange får tunge øjenbryn og øjenlåg, når de kommer op i alderen, hvilket kan være til stor gene. Udover at det ikke ser specielt pænt ud, kan det også betyde hovedpine og panderynker, fordi man konstant løfter sine øjenbryn. Heldigvis er der dog en løsning! Man kan nemlig få lavet et øjenbrynsløft. Et øjenbrynsløft kan give et yngre udseende, og hvem ønsker ikke det? Det giver også et mere åbent og venligt udtryk i ansigtet samtidig med at hovedpine, panderynker og træthed ofte forsvinder efter operationen. Et øjenbrynsløft vil også betyde, at man ser bedre end førhen og man kan måske endda gå så langt som til at sige, at det kan forøge ens livskvalitet.

Øje

Rent praktisk om operationen

Før operationen skal du til en forundersøgelse hvor du får forklaret forløbet, og hvor kirurgen ser på, om du er egnet til operationen. Operationen tager ca. 40 minutter og man opererer begge øjenbryn på samme dag. Under selve operationen er man lokalbedøvet, og det gør derfor ikke ondt. Operationen fungerer således, at man løfter øjenbrynene opad, så panden kan slappe mere af. Der lægges et lille snit i øjenbrynets højre del og her fjernes noget hud og pandemuskel. Snittet lukkes med sting, som skal fjernes en uges tid senere. Arret vil oftest være næsten usynligt efter tre måneder.

Man bliver udskrevet samme dag, og det er en god ide at have en ven eller et familiemedlem med til operationen, da man formegentlig ikke selv vil kunne køre hjem efter operationen. Der vil selvfølgelig være ømhed omkring øjenområdet og området vil også være hævet, men dette aftager ofte efter en uges tid. Man kan regne med at være sygemeldt fra arbejde ca. 7-10 dage, men ved fysisk krævende arbejde kan man forvente en sygeperiode på ca. 14 dage.

Hvorfor ikke?

Man kan stille sig selv ovenstående spørgsmål, hvis man sidder og overvejer om et øjenbrynsløft er pengene værd. Udover det faktum, at operationen giver en et yngre og friskere udseende, koster den faktisk ikke det hvide ud af øjnene. Det er en kort operation og arret vil være næsten usynligt efter nogle måneder, så ja, hvorfor ikke? Operationen kan give dig et nyt syn på verden og verden et nyt syn på dig.

Der er mange dygtige øjenlæger og kirurger, der specialiserer sig  i øjenoperationer i Danmark, så du burde sagtens kunne finde en, som passer til dig! 

Center for Øjenlågskirurgi
Øjenlægerne Glostrup Centrum
Stationsparken 21
2600 Glostrup
Tlf: 43 20 70 40

Comments are closed.