Ingen børnefødselsdag uden en tryllekunstner

En børnefødselsdag behøver ikke være særlig svær at planlægge. De fleste børn er tilfredse med kage og gaver, men ønsker man at give børnene en stor oplevelse med en fantastisk fødselsdag, så kan en klovn eller en tryllekunstner virkelig gøre en forskel. Der er selvfølgelig mange aspekter af en god fest, men aktiviteter og underholdning er nogle af dem, som kan løfte en fest til et helt nyt niveau. Her er en lille oversigt over ting du kan gøre, for at planlægge en fantastisk fest.

Tryllekunstner til fest

Sted og tema

Vælg et sted, hvor festen skal være. Dette behøver ikke være et stort sted og kan sagtens være hjemme hos jer selv. Overvej hvad der skal foregå, og find ud af, hvad der passer bedst til den fest, du overvejer. Dette kan være en garage der bliver varmet op, en udestue, eller et telt i haven. Hvis du hyrer en tryllekunstner, kan det være en rigtig god idé, at høre denne hvilken type scene denne foretrækker, inden du vælger hvor festen skal holdes henne. Vælg herefter et tema for festen. En børnefødselsdag kan have hvilket som helst tema, men hold barnet in mente. Det kan godt være 1950’er tema ville være rigtig flot, men barnet vil muligvis foretrække en batman-fest eller en frozen-fest. Book en tryllekunstner eller lignende underholdning som passer ind i temaet, eller som er villig til at rette showet lidt til, så det passer ind i temaet.

Mad og drikke

Gå på nettet og find gode idéer til, hvordan du dekorerer, så det passer til dit tema. Dette gælder både borddækningen og oppyntning, men også maden kan tilpasses temaet. Laver du eksempelvis et frozen-tema er der masser af opskrifter og gode idéer til, hvordan man kan lave kager, der ligner snefnug, eller sugerør med snemænd på.

Underholdning

Book en tryllekunstner eller anden underholdning, som kan være festens højdepunkt. Der er mange tryllekunstnere i Danmark, og det nemmeste er at gå på nettet og finde ud af, om der er en tryllekunstner nær dig i eksempelvis Århus eller København. En tryllekunstner er en rigtig god løsning til en børnefest, fordi børn ofte er glade for at deltage i et sådant show. Voksne vil ofte skulle have et par øl før de springer ind og deltager, men børn har en tendens til at springe ind, og gøre denne type underholdning helt fantastisk.

INMUSIC
Adelgade 102A
8660 Skanderborg
Tlf: 29 92 20 90

Comments are closed.