Find de perfekte vielsesringe

Vielsesring

Den symbolik der ligger i en vielsesring er uendelighed, eller noget som varer evigt. Det vil sige, at når man giver en ring, giver man løftet om “til døden os skiller” og i den kristne tradition også den uendelighed der kommer efter døden. I forskellige kulturer er der forskellige traditioner forbundet med at give en ring, men fælles for dem er, at ringen ofte siger noget om den status bæreren har. Her kan man se vielsesringen som et symbol på at bæreren er gift, eller tænke på forskellige høvdinge og konger gennem tiden, og hvordan deres smykker udtrykte deres stilling i samfundet. Når du skal vælge den perfekte vielsesring, handler det således ikke bare om at finde en din kæreste vil kunne lide, men også en som siger noget om jeres forhold og hvad ringen repræsenterer for jer.

Forskellige typer forlovelsesringe

Da kvinder ofte bærer deres forlovelsesring på venstre hånd, og deres vielsesring på højre, så giver det god mening at lægge sig fast på en stil, allerede når forlovelsesringen skal vælges. Gå ned i en guldsmed, det kunne eksempelvis være en guldsmed i Næstved, og tal om hvilket materiale og eventuelt hvilke sten hun foretrækker. Når du skal vælge en guldsmed er det vigtigt, at ekspedienterne ved noget om produkterne, så de kan hjælpe jer med mere end bare at betale.

Udvalget i forlovelsesringe er meget stort, og der er mange beslutninger at tage, selvom man ved hvilket materiale det skal være. Vælg en ring som ikke er så moderne at den hurtigt bliver umoderne. Hvis du har fundet den der fantastiske guldsmed i Næstved med det gode personale, kan disse helt sikkert hjælpe med dette.

Forskellige typer vielsesringe

Når først forlovelsesringen er valgt, så er der ikke længere frit spil på alle vielsesringe, hvilket helt sikkert er en fordel. Materialet bør være det samme eller lignende, så hun ikke går rundt med en guldring på den ene hånd og en i stål på den anden. Når man vælger vielsesringene er man nødt til at tage hensyn til, at den ene ring sandsynligvis skal sidde på en mandehånd, og der er nu engang forskel på at vælge smykker til mænd og til kvinder. De fleste vielsesringe findes både i en feminin og en maskulin udgave, men det kan være en god idé at lade hende vælge forlovelsesringens generelle udformning, som herefter påvirker valget af vielsesring, og at lade ham vælge vielsesringen. således er der støre chance for at begge får noget der passer til dem.

http://www.anytimehaslev.dk/vitilbyder/forlovelse-vielsesringe
Anytime Ure & Smykker
Jernbanegade 45
4690 Haslev
Tlf: 56 31 21 95

Comments are closed.