Det kan en boligadvokat hjælpe dig med

Mangler du en boligadvokat på Frederiksberg, er der råd at hente. I forbindelse med et salg eller køb af ny bolig, er det en rigtig god ide, at finde en samarbejdspartner i form af en kvalificeret boligadvokat. Ønsker du for eksempel at lave et så kaldt selvsalg af din bolig, kan en juridisk tilgang til projektet være en fordel. Ved benyttelse af en ejendomsmægler skal man altid huske på, at han/hun er og bliver forretningsorienteret og altså selv behøver et udbytte af handelen. Der er derfor reelle penge at spare, hvis du vælger at klare dit hus- eller lejlighedssalg/køb selv. Dog er der, som sagt, en del juridiske retningslinjer at tage højde for.
Først og fremmest er der basale juridiske forbehold at tage højde for i forbindelse med den gængse ejendomshandel. Der er blandt andet kontrakt, love og rettigheder, etc. for alle parter (både sælger og køber). Derfor kan det være en hjælp, hvis en legaliseret advokat læser dine papirer igennem, inden en eventuel handel går igennem. Hos Lunøe Advokatfirma er der hjælp at hente. Du kan nemt skrive dig op til en opringning på deres hjemmeside og derigennem få boligkøb rådgivning og vejledning til dit videre forløb. Alternativt findes der flere forskellige online steder, hvor du selv kan fremskaffe diverse juridiske papirer. Desuden har advokatfirmaet 13 råd og tips til et gnidningsfrit køb/salg:

Det kan en boligadvokat hjælpe dig med

1. Planlægning af salgsprisen
2. Fremskaffelse af dokumenter
3. Huseftersynsordningen og ejerskifteforsikringsordningen
4. Det lovpligtige energimærke
5. Fotos af ejendommen
6. Salgsopstilling
7. Salg og fremvisning af boligen
8. Købsaftale
9. Handlens berigtigelse
10. Tinglysning
11. Overtagelsesdagen
12. Frigivelse af købesummen
13. Overdragelse af fast ejendom omfatter komplekse processer og juridiske problemstillinger

Hvor finder jeg min lokale boligadvokat?
Du kan finde din lokale boligadvokat hos Lunøe Advokatfirma i København K, som er lettilgængelig fra for eksempel Frederiksberg. Med offentlig transport, for eksempel metro fra Frederiksberg station, og bus 2A, kommer du ubesværet lige til døren. Dette er en nem og overskuelig måde at få hjælp til din boligsituation.

Lunøe Advokatfirma
Østergade 55
1100 København K
Tlf: 70 88 51 28

Comments are closed.