2 gode råd til dig, der vil sælge din bolig

boligadvokat frederiksberg

Venner, familie og bekendte har altid mange råd til dig, der vil sælge din bolig. Rådene er dog både gode og dårlige, hvorfor de ikke alle bør følges uden eftertanke. Det kan være svært at følge med boligmarkedets udvikling i forhold til priser, efterspørgsel og krav for nødvendige dokumenter. Der bør af den grund søges professionel hjælp hos fagfolk, som kan hjælpe dig med salget af din bolig.

Professionel rådgivning til salg af bolig

Glem alle de gode og mindre gode råd, som du har fået med tiden angående boligsalg. Eksperter på boligmarkedet har to afgørende råd til dig, som vil sælge boligen:

  1. I situationer med store summer af penge, som eksempelvis køb og salg af bolig, bør der altid søges hjælp hos fagfolk, så der ikke opstår økonomiske konsekvenser. Der er mange nødvendige aspekter, som skal på plads ved et boligsalg, hvor det er nødvendigt at få professionel hjælp.
  2. Der er ingen grund til at bruge en dyr ejendomsmægler til at sørge for boligsalget. Det anbefales i stedet at hyre en højt specialiseret boligadvokat fra Frederiksberg, som har kendskab til boligmarkedet og dens udvikling.

En boligadvokat kan hjælpe dig trygt og sikkert igennem salgsforløbet. Samarbejdet med boligadvokaten kan både foregå gennem hele eller dele af salgsforløbet. Det er muligt at nøjes med at få juridisk hjælp til de nødvendige dokumenter, hvis du ønsker at sælge boligen gennem selvsalg. Det skal her bemærkes, at du selv er ansvarlig for fastsættelse af pris, hvor du risikerer at miste penge, hvis din bolig er mere værd, end du troede. Du bør af den grund vælge en kompetent boligadvokat, som tilbyder en samlet boligpakke til en fast pris. Med en boligpakke til en fast pris er alle ydelserne inkluderet – inklusiv en vurdering af salgsprisen. Boligadvokaten vil sørge for komplet rådgivning gennem hele processen. Der er derfor ingen løse ender, som bliver overset i den omfattende salgsproces. Ansvaret for salget af din bolig kan på den måde trygt overlades til boligadvokaten.

Få også rådgivning til køb af bolig

De fleste, som sælger en bolig, skal også anskaffe sig en ny bolig. Her kan boligadvokaten heldigvis stadig hjælpe med at rådgive i køb af andre boliger. Der er især en fordel at benytte en boligadvokaten fra det område, hvor du ønsker at købe bolig. Du bør eksempelvis få lokal boligkøb rådgivning på Frederiksberg, hvis du søger lejlighed eller hus på Frederiksberg.

De bedste råd til dig, som vil sælge din bolig, kommer fra en professionel boligadvokat. Hvis du blot følger rådene om at søge professionel hjælp hos en boligadvokat, så får du et vellykket salg af bolig og muligvis også en nyt køb af bolig.

Boligkøbsadvokaterne
Frederiksborggade 5A
1360 København K
Tlf: 70 70 50 80

Comments are closed.